Gezonde Chocolade is goed voor U, en die bestaat écht.

Xoçai is de voorloper van de chocolade revolutie. Door de koude persing van de cacaobonen is deze chocolade UNIEK!
Zeg niet zomaar chocolade tegen Xoçai : het is de eerste en enige functionele superfood chocolade op de markt!
Het is reeds een hype in Amerika , Australië - Nieuw Zeeland, Canada en Japan en komt nu naar Europa.
We zullen u via dit blog zo goed mogelijk informeren over hetgeen dit voor u, uw gezondheid, doch ook voor uw portemonee kan betekenen.
Donkere chocolade zit boordevol voedingsstoffen, polyfenolen en flavonoïden waardoor het zeer hoog scoort als antioxydant. Dankzij de koude persing en de afwezigheid van geraffineerde suikers , het toevoegen van Açai bessen en andere donkere vruchten, hoog aan antioxydanten, scoort Xoçai nog beter. (*)

Stop alvast u schuldig te voelen bij het eten van chocolade, maak enkel de juiste keuze!

(*) Deze informatie is geenziens bedoeld tot het stellen van medische diagnoses noch enige genezingclaims. Het is louter informatief. Stop nooit met een geneeskundige behandeling zonder uw arts te raadplegen.



donderdag 13 augustus 2009

Wie is Dr. Steve Warren

In de rubriek “Chocolade en uw gezondheid”, brengen we, naast de artikelen die we in de media vinden omtrent de weldoende effecten van gezonde chocolade, ook een aantal artikelen die werden vertaald uit de geregelde Vragen en Antwoorden die aan Dr. Warren worden gesteld in zijn forums op http://www.goodnewsaboutchocolate.com/ . U kan sommige artikelen op deze site zelf lezen in het Engels en ook een aantal filmpjes volgen waarin hij zijn bevindingen meedeelt. Van over heel de wereld stromen vragen binnen, over specifieke aandoeningen die hij zoveel mogelijk probeert te beantwoorden aan de hand van zijn studies en bevindingen.

De antwoorden werden niet gecheckt door de FDA in Amerika (equivalent van onze voedselagentschappen), en mogen geenszins opgevat worden als individueel medisch advies. Dr. Warren adviseert eerst en vooral om nooit enig bestaande behandeling te onderbreken, nooit wijzigingen aan te brengen in het nemen van voorgeschreven medicijnen, voeding of opgelegd dieet zonder overleg met een persoonlijke arts. Dr Warren is niet verbonden aan MXICorp, het bedrijf dat Xoçai™ op de markt brengt. Elke genoemd handelsmerk blijft eigendom van hun respectievelijke eigenaar.

Wie is Dr. Steve Warren ?

Dr. Steven Warren heeft ruime ervaring als huisarts, en had gedurende jaren een medische grenspraktijk. Hij is gekwalificeerd in huisartsenpraktijk, doch eveneens in rusthuisgeneeskunde en Palliatieve geneeskunde. Hij is tevens Lid van de American Wound Care Professional Association, en is betrokken bij wondverzorging onderzoek.
Hij is de oprichter van de Stichting voor Flavonoïde Onderzoek, en de eigenaar van Aging Well, een voedingssupplementen bedrijf. Hij is zeer geïnteresseerd in het verbeteren van de kwaliteit van het leven door voeding en fitness. Hij heeft een nationale gezondheidszorg televisie show, “Health with Dr. Steve” (gezondheid met dr. Steve), en geeft regelmatig zijn bijdrage in Life Made Simple TV. Hij is ook opgevoerd in drie PBS specials, en hij is momenteel de medisch directeur van een groot aantal verpleeghuizen. Hij is getrouwd met zeven kinderen.

Dr. Warren is reeds lang geïnteresseerd in de weldoende werking van antioxydanten en meer in het bijzonder heeft hij zich gespecialiseerd in Flavonoïden, en toen hij merkte dat die massaal aanwezig zijn in rauwe cacao heeft hij zich als het ware ‘vastgebeten’ in deze materie waardoor hij de ideale gesprekspartner is over dit onderwerp.
Dr. Warren fungeert in de hoedanigheid van medisch adviseur van MXI Corp van Reno, NV, fabrikant van Xocai producten. Dr Warren is geen betaalde vertegenwoordiger van MXI Corp Dr Warren noch is hij onafhankelijke distributeur van MXI Corp

Geen opmerkingen:

Een reactie posten