Gezonde Chocolade is goed voor U, en die bestaat écht.

Xoçai is de voorloper van de chocolade revolutie. Door de koude persing van de cacaobonen is deze chocolade UNIEK!
Zeg niet zomaar chocolade tegen Xoçai : het is de eerste en enige functionele superfood chocolade op de markt!
Het is reeds een hype in Amerika , Australië - Nieuw Zeeland, Canada en Japan en komt nu naar Europa.
We zullen u via dit blog zo goed mogelijk informeren over hetgeen dit voor u, uw gezondheid, doch ook voor uw portemonee kan betekenen.
Donkere chocolade zit boordevol voedingsstoffen, polyfenolen en flavonoïden waardoor het zeer hoog scoort als antioxydant. Dankzij de koude persing en de afwezigheid van geraffineerde suikers , het toevoegen van Açai bessen en andere donkere vruchten, hoog aan antioxydanten, scoort Xoçai nog beter. (*)

Stop alvast u schuldig te voelen bij het eten van chocolade, maak enkel de juiste keuze!

(*) Deze informatie is geenziens bedoeld tot het stellen van medische diagnoses noch enige genezingclaims. Het is louter informatief. Stop nooit met een geneeskundige behandeling zonder uw arts te raadplegen.



donderdag 14 januari 2010

Waar vind ik deze fantastische Xoçai-chocolade ?

Het heeft weinig zin om de loftrompet af te steken over deze overheerlijke Xoçai-chocolade die de chocolade-revolutie zal inluiden en in alle opzichten als gezonde functionele voeding kan beschouwd worden, als ik u er niet van op de hoogte breng waar u hem nu kan vinden.
U zal hem niet op de winkelrekken vinden! Hij wordt in geen enkele chocolade winkel verdeeld, hij is niet op de gewone markt te verkrijgen.

De stichters van MXI Corp (Marketing Xocolate International) die de Xoçai-chocolade ontwierpen hebben ervoor gekozen deze chocolade niet in de rekken te laten verschijnen voor de enige reden dat hij daar niet zou verkopen. Waarom? Wel omdat deze chocolade wel een woordje uitleg kan gebruiken, een consument die niet goed ingelicht is zal het onderscheid niet kunnen maken tussen deze gezonde chocolade en de rest, en zal eerder geneigd zijn een goedkoper product te kiezen. Kwaliteit, de veelvuldige onderzoeken en wetenschappelijk studies, de puurheid van de grondstoffen en het eindproduct, zijn allemaal dingen die meespelen in de prijs van dit product.
Ze hebben er dan ook voor gekozen dit product te verdelen via de weg van Netwerkmarketing, zeg maar mond aan mond reclame waar onafhankelijk distributeurs zelf de uitleg kunnen doen, hun klanten kunnen zoeken en bedienen, zeg maar : een winkeltje van thuis uit of in ons geval een eigen ‘chocolate club’, met mogelijks internationale allures.

U kan dus terecht bij ons en wij kunnen u een proefpakket aanbieden.
Vraag nu een proefpakketje aan om uit te proberen :
10 stuks = om met vrienden te proeven = 13€ *(squares en nuggets door mekaar)
21 stuks = 1 week à 3 st/dag = 25€ * (squares en nuggets door mekaar)
(*)verzendkosten inbegrepen voor België en Nederland met gewone post)

Stuur een mailtje naar superchocolate4u@gmail.com met uw juiste gegevens (verzendadres) wij zullen u een rekeningnummer doorgeven waar u het bedrag van 13€ of 25€ kan overschrijven waarna wij u het pakket opsturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten